Jeroen van Woerkens

Mijn naam is Jeroen van Woerkens. Ik ben op planeet Aarde sinds 27-12-1978.

Als kind was ik altijd al creatief bezig, tekenen, knutselen en dingen slopen om te zien hoe het van binnen werkt, dat laatste werd me niet altijd in dank afgenomen.
Ook ben ik altijd al gek geweest op alles met wielen, oldtimers en motoren.

Na de basisschool ging ik naar de LTS mechanische techniek, wat nog steeds van pas komt.
Hierna heb ik een jaar grafische vormgeving gedaan, best leuk, maar ik kwam erachter dat ik liever 3 dimensionaal werk.

Na een jaar of 4 werkelijk op allerlei verschillende arbeidsplaatsen te hebben gewerkt, besloot ik dat ik eigen baas wilde zijn en ben ik naar de Vakschool voor Edelsmeden in Schoonhoven gegaan. Doordat ik al behoorlijk wat werkervaring had opgedaan en aan 40 urige werkweken gewend was ging dit me erg gemakkelijk af.

Na de Vakschool heb ik circa 7 jaar een edelsmederij in Aardenburg gehad met m’n beste vriendin
Gabrielle. Hier vervaardigden we trouwringen, juwelen en groot zilverwerk, wegens omstandigheden zijn we hiermee gestopt.

DutchAttitude is al ontstaan in de tijd dat ik ook in onze edelsmederij werkte, onder deze naam maakte ik voornamelijk custom bikes en was ik bezig met verlagen en customizen van aircooled volkswagens.

Nu is DutchAttitude uitgegroeid tot een bedrijf waar je voor bijna alles terecht kan, van bijzondere lampen, tafels, stoelen, stalen ramen en deuren, kunstwerken, unieke auto’s/foodtrucks, speelgoed…..van concepten tot volledige interieurs.
Eigenlijk te veel om op te noemen!

Kortom, ik creëer!

© Copyright 2018 - DUTCHATTITUDE