Kookwinkel Bianca Bonte

Bianca was erg toe aan een nieuwe winkel…iets anders, niet gewoon “industrieel look” met alleen maar oude objecten. maar smaakvol kunstzinnig maatwerk uitgevoerd in mooie pure materialen.

Ik werd voor dit project benaderd omdat ik niet alleen leuke dingen kan bedenken maar ze ook kan uitvoeren, zoals men in het kaaihuis al kon zien.

Nadat ik wat eenvoudige schetsen had gemaakt en hiervoor groen licht kreeg, ging het werk vlot en was de winkel op tijd open voor de deadline!

Het resultaat

beschrijving.

“One piece steel Kitchenblock”. Het keukenblok is voorzien van een blauwstenen werkblad en massief eiken panelen.

De “KitchenJewell” kraan, vervaardigd van een oude pomp, is voorzien van een 925 zilveren embleem met een echte Zeeuwse knoop.

De “Cakelamp” is een kroonluchter gemaakt van cakevormen en wieldoppen van een kever.
De oranje gestoffeerde snoeren maken het een bijna koninklijk geheel!

De “ForksandSpoons” lamp spreekt voor zichzelf.

Rek voor de koperen pannen kan met katrollen omhoog en omlaag worden gedaan, zodat niet iedereen vingerafdrukken op de pannen achterlaat!

Ook toiletruimte heb ik voorzien van leuke elementen die je hier niet direct zou verwachten.

Verder heb ik nog diverse meubelen voor Bianca gemaakt.
Graag werk ik met gegalvaniseerde golfplaten om een lekker industrieel tintje aan een ruimte te geven zoals je bij meerdere projecten terug kunt zien.

De vloer is in gevlinderd beton uitgevoerd met een baan massief eiken vloerdelen. Deze eiken vloeren lever ik ook aan particulieren!

© Copyright 2018 - DUTCHATTITUDE